Compleet verzorgd Mannenweekend op de Veluwe

Beleef een compleet verzorgd mannenweekend op de Veluwe waar aan alles gedacht wordt. U overnacht samen met uw maten in een gezellige Lodge, onderneemt leuke activiteiten zoals buggy rijden en bowlen. Daarnaast wordt er ook nog eens aan de inwendige mens gedacht. U wordt ontvangen met een 2-gangen lunch, in de avond staat er een tafelgrill voor jullie klaar en de volgende ochtend begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijt!

Buggyrijden en Bowlen

Stap met uw maten in een buggy en maak een mooie tour van 2 uur door de Veluwe op verharde en onverharde wegen waarbij u langs diverse highlights komt. U kunt de omgeving van Voorthuizen verkennen of genieten van de bosrijke omgeving in Putten, Garderen en Speuld. Doe tijdens uw route de dorpjes Stroe of Vierhouten aan of maak een korte stop bij de voormalige spoorweghalte, Halte Asselt of neem een kijkje bij Kasteel Staverden. Kortom, tijdens deze stoere 2 uur durende buggy tour is er van alles te zien! Voor het besturen van de buggy dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Een super leuke activiteit tijdens dit compleet verzorgd mannenweekend op de Veluwe!

Bij Bedrock Bowling waant u zich terug in het stenen tijdperk in een grotachtige omgeving. Net als Fred Flinstone kunt u in deze grot de ene strike na de andere gooien. Wat echter niet ouderwets is, is het interactieve touchscreen waarmee u uit verschillende spelmodussen kunt kiezen. Ook kunt u hiermee drankjes en hapjes bestellen zodat u ongestoord kan blijven bowlen en een gezellige middag of avond kan hebben met uw maten.

Overnachten in een Lodge

De 6-persoons Lodges bevinden zich centraal op het park, dichtbij de vele faciliteiten. Zij hebben 3 slaapkamers en een oppervlakte van 40 m². Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed door middel van twee 1-persoonsbedden, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed. De Lodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

Beleef samen met uw vrienden een compleet verzorgd Mannenweekend op de Veluwe!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.