Altijd al een keer in een voormalig klooster willen overnachten en dat ook nog in hartje Valkenburg? Lees hier dan meer over deze super toffe locatie! Een culinair nachtje weg in een historisch klooster in Valkenburg en daarnaast genieten van al het leuks dat Valkenburg te bieden heeft! Wie wilt dat nou niet?!

culinair nachtje weg

Met dit Culinair Arrangement in een historisch klooster in Valkenburg ontdekt u het zuiden van het land op een verrukkelijke en gezellige manier. U wordt heerlijk in de watten gelegd tijdens een 3-gangen diner, u geniet van een uitbreid ontbijt en overnacht in een prachtig klooster.

Ontdek Valkenburg!

Dit hotel ligt in het bruisende stadscentrum van Valkenburg. Dit imposante gebouw diende sinds 1883 als een Franciscanessenklooster. Vandaag de dag laat u uzelf betoveren door de hemelse charme en overnacht in een van de karakteristieke kamers in neogotische stijl.

De drie grootste troeven van Valkenburg, op een steenworp afstand gelegen van het hotel? Het prachtige heuvellandschap. De heerlijke thermen, waar u uzelf helemaal op kunt laden. En de grotten, waar u alles komt te weten over de mergelwinning. Maar er zijn nog veel meer must-sees die absoluut toe mogen worden gevoegd aan uw bucketlist. U bent in een mum van tijd in het bruisende Maastricht en u gaat in de regio op kastelentocht en bezoekt idyllische wijngaarden. U leest het goed. In de buurt van het hotel verveelt u uzelf geen enkel moment.

Franse Bistro

Om het bourgondische Zuid-Limburg op zijn best te ervaren, hoeft u niet ver te lopen. Op de begane grond van het hotel is Bistro Francis gelegen. U maakt kennis met klassieke Franse gerechten, maar dan in een eigentijds jasje. En of u nu graag gaat ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. De tafel is voor u gedekt.

culinair nachtje weg

Bent u sportief en heeft u meer zin om te wandelen in Limburg in plaats van een culinair nachtje weg? Lees dan meer over deze 3 wandelarrangementen in Limburg!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur