Beleef een Onvergetelijk Actief Groepsweekend op de Veluwe!

Maak je klaar voor dit 2-daags avontuur vol plezier en teambuilding op de prachtige Veluwe in Gelderland. Of het nu zonnig is of regent, dit groepsweekend gaat altijd door, want bij slecht weer verplaatsen we de activiteiten gewoon naar binnen! Geniet van een perfecte mix van spannende activiteiten en gezellig samenzijn, ideaal voor een onvergetelijke tijd met je vrienden, familie of collega’s. Wacht niet langer en boek snel dit Onvergetelijk Actief Groepsweekend op de Veluwe!
Onvergetelijk Actief Groepsweekend op de Veluwe!

Programmavoorbeeld

Dag 1

Kom op tijd, want om 15.00 uur verwelkomen we u bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom! Na het inchecken duikt u meteen in de actie met een spannende schietorama (indoor). Geniet daarna van een voortreffelijk 3-gangen diner en een gezellige avond bij elkaar. Sluit de dag af in stijl met een comfortabele overnachting in een knus Finse Chalet.

Dag 2

Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, compleet met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee, jus d’orange en een eitje. Na het ontbijt gaat u op avontuur met de uitdagende Escape tocht op de Veluwe. Rond 13.30 uur verwelkomt een smakelijke ‘sportieve lunch’ u, perfect om de energieniveaus weer op peil te brengen en het weekend af te ronden.

Onvergetelijk Actief Groepsweekend op de Veluwe!

Leuke activiteiten

Schietorama
Binnen dit programma speelt u drie verschillende wedstrijden bestaande uit luchtdruk pistoolschieten, kruisboogschieten en handboogschieten. Uiteraard wordt alles professioneel begeleid. Het is een activiteit zonder al te veel inspanning.

Programma
De verschillende wedstrijden worden in toernooivorm gespeeld, in groepen. Na de uitleg wordt onder begeleiding aangevangen met het toernooi.
Escape Tocht op de Veluwe
Op zoek naar de geheime sleutel en code! Heb jij en je team die code als eerst win jij de Escape tocht op de Veluwe!

Programma
Met tablets, kompassen, sleutels etc. gaan jullie op pad. Door middel van raadsels, puzzels, aanwijzingen en hints kunnen jullie er voor zorgen dat jullie de eerste zijn die de code halen. Samenwerken, oplossend denken, creatief zijn is een must. Je zult zien dat je als team de hele wereld aan kan! De tocht leidt jullie door het Nationaal Park Veluwezoom, een prachtige omgeving en misschien komen jullie nog wel wilde dieren tegen!

Boek snel voor een onvergetelijk, actief weekend op de Veluwe! Klik hier voor om te reserveren.

Met vriendelijke groet
Eva Horsting
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur