Kom jij samen met je vriendinnen 3 dagen genieten van een ALL IN vriendinnenweekend op de Veluwe? Overnacht in een unieke lodge op een veelzijdig recreatiepark. Tijdens dit groepsuitje op de Veluwe ondernemen jullie verschillende leuke activiteiten. Ontdek de omgeving tijdens een 2 uur durende E-chopper tour, ga de strijd aan tegen elkaar op de bowlingbaan en na afloop gaan jullie gezellig tafelgrillen!

De 6-persoons Lodges bevinden zich centraal op het park, dichtbij de vele faciliteiten. Zij hebben 3 slaapkamers en een oppervlakte van 40 m². Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed door middel van twee 1-persoonsbedden, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed. De Lodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, twee aparte douches en apart toilet.

Wij hebben een super vriendinnenweekeinde gehad! Alles was goed geregeld, stond op tijd klaar. Van de ene activiteit naar de andere. Ook de huisjes op Camping de Boshoek waren goed en al het eten wat er bij zat voldeed aan de verwachtingen. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!

E-chopper rijden op de Veluwe

Heb je zin om met vrienden, familie of collega’s de betoverende schoonheid van de Veluwe te ontdekken? Huur dan een E-chopper en verken Voorthuizen en de weidse natuur op een milieuvriendelijke manier. Met deze elektrische scooter geniet je van de vrijheid van een zorgeloze rit door de bosrijke omgeving, vooral tijdens zonnige zomerdagen.

Bij ons is veiligheid een prioriteit. Daarom is het dragen van een helm verplicht tijdens het rijden op onze E-choppers. Geen zorgen als je geen helm hebt, wij zorgen voor de benodigde veiligheidsuitrusting.

Onze Brekr E-choppers bieden plaats aan één persoon per scooter. Wil je toch samen genieten? Dan bieden de Retelli E-choppers de mogelijkheid voor één kind om achterop te zitten, zodat je toch met je gezin op pad kunt.
Laat de Veluwe je betoveren terwijl je geniet van een ontspannen, ecologische rit met onze E-choppers. Verken de ongerepte natuur, voel de wind door je haren en maak onvergetelijke herinneringen tijdens je verkenningstocht!

Boek nu dit leuke groepsuitje op de Veluwe en geniet samen van een super weekendje weg!

Meer leuke groepsuitjes bekijken? Klik hier!

Met recreatieve groet,

Carine Polman
Recreatief.nl / vriendinnenweekend.nl

 

Redacteur