Golfen met Luxe: Verblijf Direct aan de Green

Een verblijf in een hotel met de golfbaan naast de deur is de ultieme luxe voor golfliefhebbers. Geen lange ritten naar de baan, maar direct vanuit je kamer de green op stappen. In deze blog delen we enkele prachtige locaties waar je kunt genieten van deze unieke ervaring, compleet met tips voor de mooiste golfarrangementen. Ontdek jouw volgende golfbestemming!

Golfen en slapen in een sfeervol hotel op de Veluwe 

Geniet met dit arrangement 3 dagen van de prachtige Veluwe en verblijf in een charmant 4-sterrenhotel. Tijdens uw verblijf heeft u de mogelijkheid om 2 dagen te golfen op een mooie baan. Trakteer uzelf en uw partner op dit ontspannende golfarrangement, of nodig uw golfvrienden uit voor een gezellig uitje. De Veluwe, bekend om zijn schitterende natuur en serene omgeving, biedt ook volop mogelijkheden voor wandel- en fietstochten naast het golfen.

Golfen met Luxe: Verblijf Direct aan de Green

Luxe hotel in Zierikzee – Culinair genieten en 18 holes golfen op de Goese Golfbaan

Verblijf in het luxe 4-sterrenhotel in Zierikzee, waar u kunt genieten van verfijnde culinaire hoogstandjes en in stijl overnacht in elegante kamers. Ontspan met een ronde golf op de prachtige 18-holes wedstrijdbaan van de Goese Golf, met schitterende uitzichten over het Zeeuwse landschap. Beleef 3 heerlijke dagen in het prachtige Zeeland.

Golfen met Luxe: Verblijf Direct aan de Green

3-daags Golfarrangement met 3 dagen golfen op golfbanen direct aan het hotel

In dit charmante hotel in de regio van de drie landen vindt u drie prachtige golfbanen, waar u met dit arrangement op alle drie kunt spelen. U verblijft in een comfortabele kamer in het knusse hotel, dat direct aan de golfbanen ligt. Met slechts 11 kamers is het belangrijk om snel te reserveren. Geniet van een heerlijke driedaagse golfervaring in het zuiden, net over de Belgische grens.

Golfen met Luxe: Verblijf Direct aan de Green

Voor ons volledige assortiment, kijk op Golfweekend.nl

Met vriendelijke groet
Eva Horsting
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur