Tijdens de feestdagen en Oud en Nieuw is dit 4-sterren hotel in Twente warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. Boek nu dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Twente en geniet van een feestelijke afsluiting van het oude jaar in de bar met live muziek.

Bij dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Twente is inbegrepen:

  • Aankomst op 30 december 2024
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op 30 december een dinerbuffet
  • Op 31 december een 4-gangen keuze menu
  • Feestelijke afsluiting van het oude jaar in de bar met live muziek (DJ DUB)
  • 2 Drankjes per persoon te besteden in de bar tussen 20:00 en 23:00 uur
  • Late check out om 12.00 uur op 1 januari 2025

2024 Feestelijk afsluiten? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres.
U komt aan op 30 december 2024. Deze avond is vrij te besteden en als afsluiting geniet u van een uitgebreid dinerbuffet.

Op Oudejaarsavond kunt u genieten van een heerlijk 4-gangen Keuze Menu. Tevens is er een DJ in de bar van het hotel die zorgt voor een onvergetelijke jaarafsluiting. Op 1 januari kunt u heerlijk uitslapen, de uitchecktijd wordt dan verlengd tot 12.00 uur.

Meer informatie over uw verblijf

Het complete 4-sterren hotel biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmd binnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin en 2 tennisbanen. Voor de kinderen biedt het hotel een eigen recreatieruimte met faciliteiten als kleurtafels, air hockey, tafeltennis, biljart, etc. Ook is er in de belangrijkste schoolvakantieperiodes een recreatieteam met onze eigen mascotte “Sandty” in het hotel aanwezig, waardoor u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen terwijl u heerlijk kunt genieten van de overige faciliteiten van het hotel.

In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In de sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

Boekelo

Boekelo is een plaats in de gemeente Enschede, gelegen in de provincie Overijssel. In Boekelo vind je de Boekelose Stoomblekerij, een historisch industrieel erfgoed. Dit complex laat zien hoe textiel vroeger werd bewerkt en is interessant voor liefhebbers van geschiedenis en industrieel erfgoed. De groene omgeving biedt mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. In de buurt kunnen zich recreatiegebieden of natuurgebieden bevinden waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van buitenactiviteiten.

Houdt onze website in de gaten voor meer leuke Oud en Nieuw arrangementen!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Bel: 088-5405840

Redacteur