Overnacht in een Historisch Klooster in Valkenburg

Verblijf in het hart van het levendige Valkenburg en stap binnen in een uniek stukje geschiedenis. Laat u betoveren terwijl je overnacht in een van de karakteristieke kamers, waar geschiedenis en comfort samenkomen. Lees hier meer over vernachten in een Historisch Klooster in Valkenburg

Het prachtige Klooster

Verstopt in het bruisende hart van Valkenburg ligt het prachtige Klooster. Ooit diende dit gebouw, uit 1883, als Franciscanessenklooster. Vandaag de dag is het een oase van rust en charme.. De prachtige stijl van het hotel, gecombineerd met de karakteristieke kamers, zorgt voor een betoverende overnachting. Ontsnap hier aan de dagelijkse hectiek. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes van comfort tot suites. Op de begane grond van het hotel zit is Bistro Francis gelegen. U maakt kennis met klassieke Franse gerechten, maar dan in een eigentijds jasje. En of u nu graag gaat ontbijten, lunchen, borrelen of dineren. De tafel is voor u gedekt.

Overnacht in een Historisch Klooster in Valkenburg

Omgeving

Valkenburg en de omgeving hebben ook veel te bieden voor een onvergetelijke ervaring. Het schilderachtige heuvellandschap nodigt uit tot wandelingen en fietstochten, terwijl de thermen in de buurt een perfecte gelegenheid bieden om volledig te ontspannen. De beroemde grotten, waar je alles te weten komt over de mergelwinning, zijn een must-see. Daarnaast ligt het bruisende Maastricht op korte afstand, en kun je in de regio prachtige kastelen ontdekken en prachtige wijngaarden bezoeken. Of je nu houdt van natuur, cultuur, of ontspanning, in de omgeving van dit hotel zal u geen moment vervelen.

Overnacht in een Historisch Klooster in Valkenburg
Met vriendelijke groet,
Eva Horsting
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805
Redacteur