4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel

Ontdek de charme van historische Hanzesteden zoals Zutphen en Deventer of breng een bezoek aan de pittoreske dorpen Lochem en Bronkhorst, allemaal op korte afstand van het hotel. Na een verkwikkende wandeltocht kun je ontspannen in de sfeervolle theetuin van het hotel. Verken te voet de prachtige natuur van de Achterhoek en geniet van vier dagen heerlijk wandelen in deze rustgevende omgeving! Kom 4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel!

4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel

Overnachten in het prachtige Landhotel

Ons landelijk gelegen hotel beschikt over 22 unieke en sfeervol ingerichte kamers, elk voorzien van moderne gemakken zoals gratis wifi, televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche. Of je nu kiest voor een eenpersoonskamer, een ruime tweepersoonskamer of een kamer op de begane grond, je geniet altijd van comfort en rust in een rookvrije omgeving. Voor mindervalide gasten is er speciaal een aangepaste kamer beschikbaar, zodat iedereen zich thuis voelt tijdens het verblijf.

4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel

Het gemoedelijke restaurant

Tijdens uw verblijft kunt u genieten van het heerlijke eten in ons restaurant. Op de menukaart vindt u diverse streekgerechten en de kaart voldoet aan voldoende keuze voor vegetariërs en visliefhebbers. Ook kunt u terecht in ons restaurant voor de lunch. Naar de dagelijkse menukaarten hebben wij ook speciale arrangement en evenementen waarbij u kunt genieten van onze keuken.

4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel
 

Dit arrangement is beoordeeld met een 9!

Mooi, goed schoon hotel, vriendelijk personeel, wij hebben genoten.

Wilt u ook zon heerlijke ervaring ervaren? Kom 4 Dagen Wandelen in de Achterhoek en Overnachten in een Landhotel door op de link te klikken!

Met vriendelijke groet,
Eva Horsting
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur