Bent u op zoek naar een leuke wandeltrip? Boek dan deze speciale 2-daagse wandeltrip in Bronckhorst en ontdek wat de kleinste stad van Nederland u te bieden heeft. Geniet in een sfeervolle herberg van een diner, ontbijt en blijf een heerlijk nachtje slapen en wandel de mooie omgeving in. Kom genieten van dit wandelarrangement vanuit het kleinste stadje van Nederland!

Ontdek dit gezellige stadje

Bronkhorst is het prachtigste en kleinste stadje van Nederland. U kunt een prachtig bezoek brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. Op slechts 12 kilometer ligt de historische stad Zutphen die zeker een bezoek waard is. Ook kunt u in Bronkhorst zelf de 14e eeuwse Slotkapel of het 13e eeuwse Slotkapel bezichtigen. Hier kunt u ook een oude joodse begraafplaats bezoeken.

Ook is het de perfecte plek om een wandeltocht te maken waarbij u de Achterhoek leert kennen. U komt tijdens het maken van de wandeltocht langs kastelen, landgoederen, bossen, rivieren en sfeervolle dorpjes.

Wandelend de omgeving verkennen

De kleinste stad van Nederland, genaamd Bronckhorst, kunt u te voet ontdekken. Voorafgaand aan het maken van uw wandeltocht kunt aan de hand van de wandelkaarten bepalen welke route gemaakt gaat worden. Geniet na een actieve dag wandelen van een verfrissend drankje op het terras en aansluitend een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner. Benieuwd wat de kleinste stad van Nederland u te bieden heeft? Kom naar Bronkhorst!

Bij dit 2-daags Wandelarrangement in Bronckhorst is inbegrepen:

  • Bij aankomst tussen 11:00 en 13:00 uur ontvangst met koffie/thee en krentenwegge
  • 1 Overnachting
  • 1x Een heerlijk Achterhoeks ontbijt
  • 1 Avond een 4-gangen verrassingsdiner
  • Gratis gebruik van wandelkaarten

Zie ik u dit najaar ook in Bronckhorst voor het wandelarrangement?

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur