Altijd al een keer willen golfen in Duitsland waarbij u overnacht in een hotel welke aan de golfbaan ligt? Dan is dit het perfecte golfhotel in Duitsland waar u naar toe kunt gaan!

Golfen op verschillende heuvelachtige banen en daarvoor niet te hoeven reizen? Dit 4-sterren hotel is gelegen aan maar liefst 3 golfbanen met in totaal 45 holes, een van de grootste golfcomplexen van Noordrijn-Westfalen. Overnacht in een van de stijlvol ingerichte kamers en suites en geniet van een heerlijk 3-gangen diner of buffet in het restaurant.

Prima verblijf, mooie banen, kortom aanrader!

Sprockhövel is een stad in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het heeft enkele historische gebouwen, oude kerken, vakwerkhuizen en historische pleinen. Sprockhövel is omgeven door groene landschappen en natuurlijke gebieden. Het biedt mogelijkheden voor wandelingen en buitenactiviteiten, waardoor het aantrekkelijk is voor natuurliefhebbers. In de buurt van Sprockhövel ligt het Kemnader Stuwmeer. Dit kunstmatige meer is populair voor recreatie, met wandelpaden, fietsroutes en mogelijkheden voor watersport. Het ligt in de buurt van grotere steden in het Ruhrgebied, zoals Essen en Wuppertal.

De golfbanen

Dit golfhotel in Duitsland ligt aan 3 golfbanen met in totaal 45 holes. Vanuit het hotel loopt u zo de golfbaan op. De golfbaan ‘Gut Frielinghausen‘ ligt schilderachtig tussen beekjes en oude bomen in het typische Bergische landschap en vereist vooral een zeer precieze speelstijl. De golfbaan ‘Felderbach‘ wordt met name gekenmerkt door lengte en slope en is sportief gezien zeer ambitieus. Beginners en mensen die het eens willen proberen, kunnen ook terecht op ons royale oefenterrein ‘Am Mollenkotten‘. Maar ook niet-golfers komen hier aan hun trekken: het landschap van het Bergische Land is een droom.

Komt u dit jaar ook nog genieten in dit golfhotel in Duitsland?

Redacteur