Laat uw smaakpupillen verrassen deze kerst met dit culinaire kerstarrangement. Geniet van de 6 overheerlijke gangen. Uit onze eigen ervaring raden we dit kerstarrangement iedereen aan. Klik op het linkje voor meer informatie en meer foto’s van dit culinaire kerstarrangement.

TOP culinair 6-gangen kerstdiner in Gelderland
Chef Giuseppe laat u met kerst genieten van een TOP 6 gangen kerstdiner. Kom ook even ontspannen in ons Restaurant en laat u verassen door prachtige gerechten.

Geweldig restaurant
De culinaire redactie van dagblad De Gelderlander omschreef Trattoria & Grill Due onlangs als ‘een geweldig restaurant dat een waardig eerbetoon aan de Italiaanse keuken vormt’.

Ook Gault & Millau was in de laatste editie laaiend enthousiast: ‘Chef Giuseppe bereidt degelijke en smakelijke Italiaanse gerechten. Prima wijnen, attente bediening en schappelijke prijzen maken het plezier compleet’.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.