Op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam kunt u genieten van onze dinnershows, vast geprogrammeerd op vrijdag- en zaterdagavond. Met artiesten uit eigen stal, die bewezen hebben perfect aan te sluiten bij die speciale nachtclub sfeer jaren ’20-30″ in ons theater restaurant. En dat betekent entertainment: muziek en theater, burlesque en vele andere muzikale uitstapjes. Onze koks bereiden met liefde een heerlijk drie gangen à la carte menu en uw feestelijke avond is compleet!
Iedere avond is uniek
Onze dinnershows staan garant voor een gezellig avondje uit in het centrum van Amsterdam.Op vrijdag en zaterdag draaien wij vaste programma’s waar u al vanaf 2 personen welkom bent. Elke vrijdag verzorgen wij voor u een unieke DINNERSHOW waarvan de artistieke invulling wekelijks varieert. U kunt genieten van een heerlijke muzikale avond vol met zang en humor. Tijdens de show serveren wij u een 3-gangen diner (a la carte) met dagverse producten, voor een prijs van €55,00 per persoon. Elke zaterdagavond wordt het Paleis omgetoverd in PALEIS BURLESQUE. Tijdens de show serveren wij u een 3-gangen diner (a la carte) met dagverse producten, voor een prijs van €55,00 per persoon.
Hieronder een overzichtje van een aantal artiesten die hun sporen verdiend hebben en de thema’s voor u verzorgen:
– La Sirene
– Lady Marmelade en
– Nadja Filtzer
– The Pheasant Pluckers
– Daniel Rovai & Friends
Het programma van de vrijdagavond is wisselend. Iedere Burlesque avond wordt ingevuld door een 3-tal artiesten, bestaande uit een Burlesque zangeres, welke wordt begeleid door een pianist, alsmede dansacts door een professionele Burlesque danseres.
Culinair
De dinnershow wordt gegeven in 3 blokken. Tussen de entertainment blokken door kunt u genieten van onze culinaire heerlijkheden. Het is een drie gangen à la carte menu dus u kunt zelf bepalen waar u die avond zin in heeft en wij zorgen ervoor dat het heerlijk bereid geserveerd wordt.
Het menu:
Voorgerechten: Gravad lax van zalm met curry crème, zoetzure groenten en een dille dressing of Gekonfijte wilde eendenbout met mesclun en dressing van kriekbier of Warme beignets van mais, gruyere kaas en bosui, met mesclun sla en een dressing van walnoot en citroen
Hoofdgerechten: Langzaam gegaarde kalfssukade met rode wijn saus of Dagverse vis met bijpassende saus of Pastilla van zeven verschillende soorten groenten met een saus van spinazie
Nagerecht: Surprise van de Chef of Selectie van kazen * Alle hoofdgerechten worden geserveerd met seizoensgroenten, aardappelgarnituur, handgesneden frites en frisse salade.
Extra bij te bestellen:
– Handgesneden frites met huisgemaakte mayonaise a € 3,50
– Frisse salade a € 3,50
Review: “Een fantastische avond en we hebben heerlijk gegeten.”
Wilt u ook genieten van deze Burlesque Dinnershow in Amsterdam?